Tagasohoidlikud soovid! Iron Maiden ootab lava taha massaažiruumi ja mahlabaari

Seitsmesed

Briti rokk-metalgrupp Iron Maiden annab loetud päevade pärast üle 18 aasta taas Tallinnas kontserdi. Briti raskemuusika kahurvägi on aga lavataguste soovide osas küllaltki tagasihoidlik. Nimelt rõhuvad muusikud oma tervisele ja Saku suurhallis peab neid ootama massaažiruum ning ohtralt erinevaid puu- ja köögivilju, millest värsket mahla teha.

Live Nation Balticsi esindaja Ilja Judeikin avaldas Õhtulehele, et Iron Maideniga tuleb Eestisse kaasa 60 inimesega saatjaskond. Kokku kerkib Saku suurhalli 12 lavatagust ruumi. Privaatseid tube pole bändiliikmed soovinud, küll aga on nad palunud kahte prooviruumi, kus end enne kontserti soojaks laulda-mängida.

Lisaks kuuluvad menüüsse üks garderoobiruum ja massaažituba. Mööbli osas meestel erisoove pole – sohvad, toolid, lambid ja muu tavapärane.

Refereeritud Õhtulehest

Kommentaarid puuduvad