Kuula! Räppar Cool D teeb oma uues loos kummarduse Mihkel Rauale

Seitsmesed

Räppar Cool D tuli välja uhiuue singliga "Mihkel Raud"vormis, tehes omamoodi kummarduse tuntud kirjanikule ja saatejuhile.

"Uus lugu ei räägi otseselt Mihkel Rauast, kuid see raudne mees on mu lugu mõjutanud küll. Olin just lõpetanud tema eelmise raamatu lugemise, kui tekkis selle loo tegemise plaan. Ma teatud mõttes imetlen Mihkli kõneosavust ja oskusi tulla toime ümbritsevaga ning seda kuidas ta asjadest sirgjooneliselt läbi murrab. Täiesti ainulaadne karakter, teeb kadedaks. Igaüks võiks natuke mõõta, kui palju on temas Raua sisaldust. Üritasin seda kõike ülekantult ka oma looga edasi anda," põhjendab Cool D.

Kuula, kuidas meeldib?

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad