Täna
21. jaan
-13...-1
-15...-4
Homme
22. jaan
-15...-4
-22...-5

Muusika

Kalle Sepp & Locomotiiv rõõmustab fänne uue singliga "Meenutus"

13:16 29. mai 2018
Autor: Seitsmesed

Täna avaldas Kalle Sepp koos oma bändiga Locomotiiv uue singli nimega „Meenutus“.

Uus lugu juhatab sisse Locomotiivi täiesti uue muusikamaterjali. „Leidsime bändiga muheda ja terava huumoriga vürtsitatud Ott Arderi teksti“, kirjeldab Kalle Sepp uut laulu. Loo muusika autoriks on Mikk Tammepõld.

Augustis läheb bänd tuurile, kus erikülalisena on kaasatud andekas Jaan Pehk. Koos antakse neli kontserti Eesti eri paikades – Vihulas mõisa aias, Ammende Villa aias, Kernu mõisa aias ning Tartu Hansa Hoovis.

Kontsertidel tutvustatakse muusikat 2017. aasta oktoobris ilmunud Locomotiivi debüütalbumilt „Mäng“, lisaks esitatakse ka uut muusikat. Jaan Pehk ehk Orelipoiss kannab ette oma parimad palad ja kindlasti saavad tuuri kontserdid olema väga meeleolukad.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?