Täna
21. jaan
-13...-1
-15...-4
Homme
22. jaan
-15...-4
-22...-5

Muusika

Uudo Sepp annab Õllesummeril oma esimese soolokontserdi 

Foto: Rauno Volmar/Delfi
14:53 06. juuni 2018
Autor: Seitsmesed

Kolmapäeval, 4. juulil annab oma esimese bändiga soolokontserti "Eesti otsib superstaari" saate seitsmenda hooaja võitja Uudo Sepp. Õllesummer Festivali B&G veini- ja jazziala laval toimuval kontserdil tuleb esitamisele ka tema debüütsingel Võitmatu.

Uudo Seppa saab Õllesummeril kuulata festivali avapäeval 4. juulil. Sama päeva peaesinejana astub lavale briti indie-rock bänd Franz Ferdinand, keda soojendab Tanel Padar. Lisaks toob Õllesummer Festival sel aastal ka Pet Shop Boysi, Armin Van Buureni, KIZi, Jay Sebagi ja Eesti muusikamaastiku koorekihi. Piletid on müügil Piletilevi kodulehel ja müügipunktides üle Eesti.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?