Homme
16. dets
-5...0
-9...-1
Ülehomme
17. dets
-5...1
-7...-1

Muusika

Kuidas meeldib? Metsakutsu meisterdas ise oma uuele singlile muusikavideo

Foto: Kuvatõmmis videost
14:31 12. juuni 2018
Autor: Seitsmesed

Läinud päevil tuli Metsakutsu välja uue muusikavideoga oma värskele singlile "Naera mu maski". Räppar aga üllatab, sest muusikavideo on ta loonud päris üksi, olles samal ajal nii monteerija, operaator, režisöör kui ka produtsent, vahendab ERR Menu.

"Video peale kulus kokku maksimaalselt 6-7 päeva, ning seda ideest kuni reaalse tulemuseni," kommenteeris Metsakutsu. "Ise tegemise juures oli väga palju plusse, mis kõik miinused üle kaalusid. Just see sama ajafaktor, lisaks null eurot kulu ja sain videot filmida siis, kui endale sobis, ei olnud vaja kellegi teisega arvestada."

Loe täispikka artiklit ERR Menu'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?