Homme
19. nov
0...4
-1...4
Ülehomme
20. nov
-2...3
-6...2

Muusika

Kuula! Nika võttis kasutusele uue artistinime ja tuli välja singliga "Be Mine"

Foto: Taavi Sepp/Delfi
17:10 27. juuni 2018
Autor: Seitsmesed

Lauluga "Knock Knock" "Eesti Laulu" konkurssil tuntust kogunud Nika võttis oma uueks artistinimeks Nika Marula ning avaldas singli "Be Mine", millele loodud muusikavideo ilmub juulis, vahendab ERR Menu.

"Nikasid on nii palju ja selleks, et fännid mind teiste Nikade seast lihtsamini üles leiaksid, kutsuge mind edaspidi Nika Marulaks," ütles 22-aastane laulja. Uus laul "Be Mine" on tema esimene singel sel aastal ilmuvalt EP-lt.

"Ma kirjutasin selle laulu välismaal, olles eemal oma lähedastest. Tundsin, et kodust eemal olles tõeline armastus ainult kasvab. Kui oled kellegi enda kõrvale valinud, siis tuleb teda toetada, olla kannatlik ja uskuda, et üks päev te vallutate koos maailma," ütles ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?