Homme
22. apr
8...18
-1...5
Ülehomme
23. apr
10...20
2...7

Muusika

Värske kuulamine! Trad.Attack! avaldas uue singli nimega "Lell'o"

Foto: Kuvatõmmis/fb.com/tradattack
16:58 20. juuli 2018
Autor: Seitsmesed

Tänavusel Eesti Muusikaauhindade jagamisel aasta bändiks tituleeritud Trad.Attack! tuli välja uue singliga “Lell´o”.

On tõsiasi, et värske lugu ei paikne ühelgi Trad.Attack!’i kauamängival albumil. “See on täiesti uus lugu, mis andis stardi meie uue plaadi protsessile, mis saab praeguste plaanide kohaselt valmis 2019. aasta sügisel”, räägib Sandra Vabarna, vahendab GoodNews.ee

“Lell´o” on Setomaalt pärit rahvalaul, mis jõudis bändini ehedal viisil. “Minu ema laulis seda kunagi minu õele ning tema omakorda minule, täpselt nii traditsiooniliselt see juhtuski”, kirjeldab algmaterjali saamist bändi kitarrist Jalmar Vabarna. “See tavapäraselt lastele lauldud pala võlus kohe oma rütmiga ning andis impulsi teha midagi tantsulist”, lisas Vabarna.

Kuula lugu SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?