Vaata, kuidas kohtusid Ivo Linna ja Francis Goya peagi alustava kontserttuuri eel

maailmakuulus kitarrivirtuoos Francis Goya ja meie palavalt armastatud Ivo Linna. Suvistel Seitsmest

Tänavune suvi on pakkunud Eesti muusikasõpradele rohkelt erinevaid muusikaelamusi igale maitsele. Nii noored kui ka vanad on saanud külastada kontserte oma lemmikesinejatega, kuid üht muusikalist kooslust on oodatud juba aastaid ja nüüd lõpuks saab see tõeliste melomaanide unelm täide viidud. Homsest laupäevani annavad kolmes erinevas Eestimaa paigas ühise kontserdi kaks tõelist maestrot: maailmakuulus kitarrivirtuoos Francis Goya ja meie palavalt armastatud Ivo Linna. Suvistel Seitsmestel avanes võimalus olla tunnistajaks nende esmakordsele kohtumisele Tallinnas ja osaleda ka esimeses proovis.[embed]http://www.tv3play.ee/play/968387[/embed]

Kommentaarid puuduvad