Täna
26. juun
17...24
11...17
Homme
27. juun
14...18
12...16

Muusika

Kõrv peale! Räppar Nublu tegi eestlaste armastatud suvehitist "Kauges külas" oma versiooni

12:19 24. september 2018
Autor: Seitsmesed

Selle suvega täielikuks sensatsiooniks saanud räppar Nublut, kelle lugusid on YouTube’is kuulatud kokku üle kolme miljoni korra tegi nüüd oma versiooni ka Curly Stringsi 2014. aasta hittloost "Kauges külas".

Nublu ise ütleb, et see lugu ei pidanud kunagi ilmavalgust nägema.

"Salvestatud naljaviluks suve algul ca 10 minutiga, mõeldud rohkem sõpradele kui laiemale publikule," räägib ta ja lisab, et raadios ja Spotifys seda lugu mängima ei hakata. Mõned asjaosalised ei suutnud kahjuks erutust varjata, jagasid lugu edasi ja nii ta lendu läks."

Kuula, kuidas meeldib?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu