Täna
26. juun
17...24
11...17
Homme
27. juun
14...18
12...16

Muusika

Vaata Uudo Sepa uut muusikavideot laulule “Sinule”!

15:32 27. september 2018
Autor: TV3

Eesti värskeim superstaar andis täna välja uue muusikavideo laulule “Sinule”. Laul räägib vastuseta jäänud tähelepanuavaldustest ja noortevahelistest suhetest, kus üks pool sooviks alati enamat. Peale Superstaari saate lõppu läks Uudo artistikarjäär kiiretel tuuridel käima – sai kokku bänd, esinema on jõutud juba igasse Eesti nurka ning Uudol on kindel plaan võimalikult kiiresti hakata esitama originaalloomingut.

Uudo Sepp: ”Algselt sündis loo idee lihtsalt sellest, kui nägin, kuidas üks poiss üritas ulmelt ühte tüdrukut saada, aga tüdruk tundis, et poisist on talle natuke vähe ja andis talle järjepidevalt korvi. Ühel õhtul ma lihtsalt mõtlesin, kui palju head see poiss oleks sellele tüdrukule saanud teha ning kirjutasingi loo.” Laulualge viidi lõpuni Universal Music Balticsi poolt juuni alguses korraldatud laulukirjutamise laagris. Uudot aitasid Matias Melleri ja Bert Prikenfeld ning loo produtseeris Kim W.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu