Täna ilmus Andrea Bocelli uus album ja müüki tulid tenori Tallinna kontserdi piletid

TV3

Möödunud on 14 aastat, kui tenor Andrea Bocellil ilmus viimane kauamängiv. Tänasest on pikk ootamine läbi ja välja anti maailmakuulsa tenori uue materjaliga album nimega “Si”. 26. oktoobrist on ka kõikides Balti riikides ja Soomes müügil Andrea Bocelli Tallinna kontserdi piletid, mida on eelmüügist ostetud juba tuhandeid. 

Andrea Bocelli on maailma tuntuim klassikalise muusika täht, kes esinenud paavstidele, presidentidele ja kuninglikele perekondadele. Ta on laulnud maailma olulisemates kontserdisaalides ja ooperimajades ning müünud üle 80 miljoni albumi. Täna ilmunud uus album pealkirjaga “Si” viib kuulajad tagasi Bocelli juurte juurde ja seal kõlavad laulud on pühendatud armastusele, usule ja perekonnale. “Praegusel ajaloolisel perioodil kasutame me liiga palju sõna ei. Aga sõna jah ütled sa oma esimese suudluse ajal, kui sa nõustud kellegagi, kui tahad kellegi tuju paremaks teha. Si ütled sa alati, kui asjad lõpevad hästi,” ütles Bocelli oma uue albumi pealkirja kohta. 

Uuel plaadil teeb Bocelli koostööd väga paljude maailmakuulsate staaridega. Albumit aitas lindistada Bob Ezrin, kes on teinud varasemalt koostööd Pink Floydi ja Lou Reediga. Lisaks laulab Bocelli koos Dua Lipa ja Josh Grobaniga ning albumil on laul, mis kirjutatud ühiselt Bocelli, Tiziano Ferro ja Ed Sheeraniga. Esimese aimu uuele albumile andis singel nimega “Fall on Me”, kus astub üles Andrea Bocelli poeg Matteo. Singel on juba löönud maailmas laineid, saavutades videokeskkonnas üle 19 miljoni vaatamise. “Fall On Me” on lõpulauluks ka Disney uuel fantaasiafilmil “Pähklipureja ja neli kuningriiki”, mis linastub kinodes novembri alguses. 

Tänasest on müügil Andrea Bocelli Tallinna kontserdi piletid. Järgmise aasta 20. augusti õhtul esineb maailma armastatuim tenor Andrea Bocelli Tallinna lauluväljakul. Tenori etteaste saab olema suurejooneline, sest kavas on nii klassikalise muusika pärlid kui ka Bocelli kõige populaarsemad lood. 

Eestis toimuv Andrea Bocelli kontsert on oma tehniliste lahenduse poolest erakordne. Kontserti korraldava Monster Music OÜ tegevjuhi Tanel Sammu sõnul on artisti tehniliste soovide list ülikeeruline ja ületab kõik seni nähtu. Bocelli kontserte Euroopas teenindava Eventech OÜ esindaja Raul Jürgensoni sõnul on itaallane hetkel Euroopas tuuritavatest artistidest kõrgeimate helitehniliste nõudmistega artist. Kõrged nõudmised tagavad nauditava ja elamusterohke kontserdi. 

Kommentaarid puuduvad