Homme
22. juul
17...25
12...17
Ülehomme
23. juul
19...26
12...17

Muusika

Kõrv peale! Anette Maria Rennit avaldas debüütsingli "Inglihääl" koos muusikavideoga

13:18 12. november 2018
Autor: Seitsmesed

11. novembril tuli „Eesti Otsib Superstaari” saates finalistide sekka jõudnud lauljatar Anette Maria Rennit välja oma esimese looga, millele valmis ka muusikavideo. Video on algusest lõpuni produtseeritud omade vahenditega ning toob esile ilusaid paiku Tallinnas ja Viimsis.

Video tarbeks soetati vana räämas klavessiin, mille Anette ja Martin värvisid ise kuldseks. Noored rõhusid sügisele iseloomulikkudele hallidele ja süngetele toonidele looduses ning sidusid need kuldsete detailidega - Aldo Järvsoo imeline looming, Tanel Veenre uhked ehted ja nõukaaegne kuldne klavessiin.

Refereeritud Kroonikast

Kuula, kuidas meeldib?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu