Homme
20. juun
20...29
12...18
Ülehomme
21. juun
18...27
13...18

Muusika

Pühendusega isadele! Ansambel Naised Köögis avaldas meestevaatamise laulu

Foto: Kuvatõmmis/facebook.com
17:15 12. november 2018
Autor: Seitsmesed

Ansambel Naised Köögis avaldas isadepäeva puhuks uue laulu, millega annavad vastulöögi paljudele kuulsatele "naisevaatamislauludele".

Neljaliikmeline ansambel tõdes Facebookis, et kuigi on palju tuntud laule, kus mehed vaatavad naisi, näiteks "Miniseelik" või "Pretty Woman", pole naistel vastukaaluks suurt midagi pakkuda. "Aga meie tegime meestevaatamise laulu," andis bänd teada.

"Eesti suvede kirevaim kohtumiskoht on teatavasti Laulupidu ning kõige toredam oli meil seal vaadata just väikeste lastega mehi. Beebiga võib printsiks saada ka möödund kooliaja kõige lootusetum nohik või punkar. Igaüks on isa isemoodi. Palju õnne isadepäevaks! Elagu igas vanuses vinged papad!" #vingepapa

Kuula, kuidas meeldib?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu