Homme
20. juun
20...29
12...18
Ülehomme
21. juun
18...27
13...18

Muusika

Superstaarisaate Jaagup tegi koos Getter Jaani ja Hanna Martinsoniga uue hiti "Tanel"!

12:43 14. november 2018
Autor: Seitsmesed

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldne hooaeg toob sel sügisel vaatajateni palju uut ja põnevat, mistõttu on ka telgitagused värvikamad,  kui kunagi varem! TV Play videoportaal toob sel hooajal fännideni kõige vingemad näosaate seiklused ja uskumatumad juhtumid.

Seni oleme näinud, kuidas superstaarisaatest tuntud laulja Jaagup Tuisk on pannud tagurpidi laulma Ott Leplandi, heeliumilaulu laulnud koos Märt Avandiga, Google tõlke läbinud laule on esitanud Marta Laan ja Saara Kadak ning Tanel Padariga kirjutati 5 minutiga uhiuus hittlugu!

Seekord on Jaagupil külas Hanna Martinson ja Getter Jaani, kellega koos lauldakse Karl-Erik Taukari laulu „Ei“, kuid seda teeb trio omas võtmes. Jaagup palub tüdrukutel öelda palju erinevaid sõnu, mistõttu kujunevad välja väga naljaka sõnumiga lauluread. Värske trio saab aga ülesandega suurepäraselt hakkama, sest tundub, nagu nad oleks seda laulu juba ammu teadnud. Karl-Erik Taukari laulust „Ei“ saab laul nimega „Tanel“. Vaata humoorikat videot!

„Su nägu kõlab tuttavalt“ kuldne hooaeg pühapäeval kell 19.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?