TVPlay ESMAESITUS! Alen Veziko avaldas imekauni singli „Nüüd on nii“ koos muusikavideoga

Alen Vezikole meeldis Kreekas sõbra pulmas nii väga, et ta otsustas teha sellest video loole „Nüüd on nii“.

Tegemist on Tarmo ja Gelis Pihelgase pulmaga. Tarmo on varemgi Alenile videosid filminud ja monteerinud, nüüd osales ise. Pulm peeti Santorini saarel ja seal filmiti ka video.

„Santorini puhul on tegemist väga romantilise paigaga ja teadsime, et soovime just selliseid romantilisi pulmi. Aleni kutsusime pulma esinema, kuna tema muusika sobis väga hästi meie ootustega ja kohaga. Kuna oleme Aleniga väga head tuttavad, siis ei olnud ta pulmas mitte ainult esinejana, vaid ka sõbrana,“ lausuvad Tarmo ja Gelis.

Pihelgased soovisid, et nende pulmapäev jääks meelde neile ja külalistele kogu eluks ning erineks klassikalisest Eesti pulmast. Välismaal pulma pidades oli ka hea võimalus käia kõikide lähedastega puhkusel ja nii kestis pulm terve nädala. Veziko käis välja spontaanse idee valmistada muusikavideo laulule „Nüüd on nii“.

„Ma olen Kreekat külastanud viis korda, aga see video sündis ühest pulmas telefoniga tehtud pildist, mis mulle meeldis,“ sõnab Veziko. „Mulle meeldib Kreeka külade autentsus, nende loodus ja ja inimesed, aga kahjuks Santorinil seda autentsust väga palju ei koge. Loomulikult on seal hingematvalt kauneid vaateid ja tegemist on ühe maailma parima kohaga, kus sotsiaalmeediasse pilte teha. Toome näiteks Kardashianid, kes on käinud seal oma taguotsi pildistamas.“

Vahemere saartel on alati väga palav. Seal on väga palju päikest, aga samas võib mõne hetkega ilm nii palju muutuda, et kogu taevas on pilves ja seda just eriti sügisesel ajal. Selleks, et tabada imelist valgust, mida kõik fotograafid ja videotegijad Santorinile otsima lähevad, tuleb üsna palju vaeva näha. Filmimiseks on lühike periood vahetult enne päikese loojumist. Ka Veziko klippi filmiti mitu päeva ja esimese päeva materjalist sai kasutada vaid lühikest lõiku, kuna meeskond ei arvestanud ilmastike iseärasustega.

Teine probleem on see, et Santorinit külastavad aastas miljonid inimesed ja väga raske on leida kohti, kus ei ole turiste. Kõige intensiivsemal hetkel astus keegi tundmatu kaadrisse ja lehvitas. Jaapani turistid jäädvustasid võttemeeskonna tegevust usinalt videokaameraga. „Nüüd saan Jaapanis kuulsaks,“ muigab Veziko.

Kuula, kuidas meeldib?

Kommentaarid puuduvad