Täna läksid müüki viimased Andrea Bocelli Tallinna kontserdi istekohad

Seitsmesed

Täna läksid müüki viimased Andrea Bocelli Tallinna kontserdi istekohad

20. augustil Tallinna lauluväljakul esineva maailmakuulsa tenori Andrea Bocelli kontserdi piletid on müügil olnud täpselt kuu aega, millest on juba müüdud 80 protsenti. Tänaseks on valmis täpne kontserdi istekohtade plaan ja müüki paisati viimased istekohtadega sektorid.

Andrea Bocelli on maailma tuntuim klassikalise muusika täht, kes on esinenud paavstidele, presidentidele ja kuninglikele perekondadele. Ta on laulnud maailma olulisemates kontserdisaalides ja ooperimajades ning müünud üle 80 miljoni albumi.

Möödunud kuul andis Bocelli üle 14 aasta välja uue albumi pealkirjaga “Si”, mis sai üle maailma tohutut tähelepanu ja tõusis novembri alguses Billboardi albumitabeli esimesele kohale. Uuel plaadil teeb Bocelli koostööd paljude maailmakuulsate staaridega. Albumit aitas lindistada Bob Ezrin, kes on teinud koostööd Pink Floydi ja Lou Reediga. Lisaks laulab Bocelli koos Dua Lipa ja Josh Grobaniga ning albumil on laul, mis kirjutatud ühiselt Bocelli, Tiziano Ferro ja Ed Sheeraniga. 

Singel nimega “Fall on Me”, kus astub üles Andrea Bocelli poeg Matteo, on videokeskkonnas Youtube kogunud juba üle 27 miljoni kuulamise. “Fall On Me” on ka Disney uue fantaasiafilmi “Pähklipureja ja neli kuningriiki” lõpulaul.

Tallinna Lauluväljakul toimuva kontserdi hinnad algavad 63,5 eurost, mis sisaldab piletimüüja vahendustasu. Istekohtade arv on piiratud!
 

Kommentaarid puuduvad