Homme
20. juun
20...29
12...18
Ülehomme
21. juun
18...27
13...18

Muusika

Melomaanid, rõõmustage! Sting esineb järgmisel suvel Tallinnas

Foto: Zoltan Balogh/EPA/Scanpix
00:00 13. detsember 2018
Autor: Seitsmesed

12. juunil esineb taas Tallinnas, Saku Suurhallis, maailma üks silmapaistvamaid meesartiste Sting. Briti muusik naaseb Eestisse uue turnee “My Songs” raames. Kontserdi kavas on armastatuimad palad nii ansambli The Police kui ka Stingi soolokarjääri repertuaarist.

Sting on Eestis alati oodatud ja teretulnud külaline. Seda tõestas ka tema viimane välja müüdud ja äärmiselt positiivset vastukaja saanud show Saku Suurhallis, mis oli pühendatud laulja stuudioalbumi “57th & 9th” ilmumisele. Nüüd on Sting tagasi uue, parimate hittide turnee kavaga, vahendab Kroonika.

Piletid kontserdile on müügil alatest esmaspäevast, 17. detsembrist, Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu