Tommy Cashi suurele aastalõpukontserdile tuleb hittide “Fancy”, “Boys” ja “Boom Clap” esitaja Charli XCX

Seitsmesed

29. detsembril toimub Saku Suurhallis Tommy Cashi uue albumi "¥€$" esitluskontsert. Üllatusi täis kontserdist võtab osa ka Briti popstaar Charli XCX, kes on lööb ka Cashi uuel albumil kaasa.

Charli XCX ehk Charlotte Emma Aitchison on 26-aastane Briti popstaar, kelle esinejanimi Charli XCX sai alguse MSN-ist, kus ta vestlust lõpetades alati "XCX" kirjutas. Lauljatar hakkas muusikat kirjutama juba 14-aastaselt ja oma esimese albumi avaldas ta vanematelt saadud laenu eest. Charli XCX-i esimene singel ilmus 2008. aastal, kuid naise läbilöök maailma muusikamaastikul sai alguse aastal 2012, mil ta jagas lava maailmakuulsa ansambli Coldplayga. Aasta hiljem kirjutas ta Rootsi popduole Icona Pop tabeleid vallutanud hiti “I Love It” ja 2014. aastal tegi Charli XCX koostööd USA räppari Iggy Azaelaga, kellega koos sündis hitt pealkirjaga “Fancy”, mille USA ajakiri Rolling Stones 50 aasta parima laulu hulka valis.

Tänavu oli Charli XCX avaesinejaks Taylor Swifti käiberekordeid purustanud maailmaturneel. Ainuüksi USA-s müüdi tuurile kaks miljonit piletit ja teeniti 266 miljonit dollarit.

Charli XCX-i hittide hulka kuuluvad veel laulud “Boom Clap” ja oktoobris koos Lõuna-Aafrika artisti Troye Sivaniga avalikustatud singel “1999”. Mitmed Charli XCX-i lood on vallutanud edetabeleid ka Eesti raadiojaamades ja näiteks eelmise aasta augustis oli Charli XCX-i singel “Boys” Raadio 2 enimmängitud lugude hulgas. Sel aastal on pala “1999” toodud raadiojaama poolt valikuna välja ka Raadio 2 Aastahiti hääletusel.

Eelmise aasta 15. detsembril avaldas lauljatar muusika voogedastusjaamades mixtape’i "Pop 2", kus löövad kaasa maailma muusika superstaarid Carly Rae Jepsen, MØ, Tove Lo ja Soome elektroonilise muusika megatäht Alma ning nende kõrval räppar Tommy Cash.

Tommy Cashi ja Charli XCX-i koostöö on erinevates vormides kestnud juba üle aasta. Nii on Tommy osalenud tema muusikavideos “Boys”, milles lõid kaasa ka megastaarid Ezra Koenig, Mark Ronson, Stormzy, Joe Jonas ja atleet Tom Daley, kui ka olnud kaasautor ja laulja Charlie XCX-i laulus “Delicious”. Tommy Cashi uuel albumil teeb Charli XCX kaasa laulus “Cool 3D World”.

Tommy Cashi uue albumi "¥€$" esitluskontsert toimub 29. detsembril Saku Suurhallis. Tegemist on Cashi seni suurim autorikontsert, mis paneb alguse tema kaks kuud vältavale Euroopa ja Venemaa tuurile. Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketeris.

 

Kommentaarid puuduvad