Homme
20. juun
20...29
12...18
Ülehomme
21. juun
18...27
13...18

Muusika

Täna toimub Uudo Sepa debüütalbumi esitluskontsert

Foto: Pressimaterjal
13:57 15. detsember 2018
Autor: Seitsmesed

Eesti otsib superstaari” 2018. aasta võitja Uudo Sepp andis välja debüütalbumi “Sinule.”

Albumi esitluskontsert leiab aset 15. detsembril Tallinnas ööklubis Venus Club. Lavale astub Uudo Sepp Bänd, kes toob teie ette debüütalbumi täies pikkuses. Lisaks esitab bänd ka mõningaid cover´eid, mis said tuntuks juba “Eesti otsib superstaari” saatest.

Bändi koosseisu kuuluvad Eestis väga hinnatud muusikud – alati energiline Joonas Mattias Sarapuu klahvpillil, rõõmsameelne Robert Vaigla kitarril, eriti äge Heikko Remmel basskitarril ning loomulikult pühendunud Oliver Rõõmus trummidel. Albumil on eekõige just tempokad ja bändilikud pop-lood, samas on ka mõni aeglane ja romantilisem ballaad.

Uudo Sepa album “Sinule” salvestati Helsingis ja Berliinis, albumi produtsendiks on rootslane Kim W. Tallinnas tuleb albumi materjal esmakordselt esitlusele just 15. detsembril Venuses. Uksed avatakse 20, vanusepiirang puudub. Kontserdi algus on kell 21, kestus üks tund.

Pileti saab osta SIIN.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu