Tommy Cash loob Saku Suurhalli oma maailma ja kutsub kõiki valget kandma

Seitsmesed

29. detsembril moondub Saku Suurhall Tommy Cashi valdusteks, kuhu on oodatud igas vanuses muusikasõbrad. Tommy toob kontserdisaali maagilise atmosfääri ning palub parima elamuse saamiseks kanda publikul valgeid riideid.

Tommy Cash andis 30. novembril välja oma kauaoodatud albumi “¥€$" ja Saku Suurhallis toimub muusiku seni suurim autorikontsert. “¥€$” on Cashi esikalbum, kus Tommy teeb koostööd paljude maailmanimedega teiste seas Charli XCX, Boys Noize ja Amnesia Scanner. Saku Suurhallis toimuv kontsert paneb alguse kaks kuud vältavale Euroopa ja Venemaa tuurile. 

Tommy Cashi autorikontsert ei ole lihtsalt muusikaüritus, vaid piire avav visuaalne elamus. Tommy Cash muudab suurhalli üheks õhtuks oma maailmaks, kus kõigil on õigus oma arvamusele ja võimalus kaasa rääkida. Mil moel see toimuma saab, selgub juba 29. detsembri õhtul. Tommy lubab õhtu jooksul mitmeid erinevaid aktsioone ja üllatusi. Oma kohalviibimise on juba kinnitanud Briti superstaar ja hittide “Fancy”, “Boys” ja “Boom Clap” esitaja Charli XCX.

 29. detsembril saku Suurhallis toimuvale kontserdile on veel võimalik pileteid osta Piletilevist. Üritus on sobilik igas vanuses muusikasõpradele. 

Kommentaarid puuduvad