Eesti noorte muusikute koorekiht korraldab traagilises õnnetuses viga saanud noormehe aitamiseks heategevuskontserdi

Seitsmesed

30. detsembril toimub Kultuurikatla väikeses saalis heategevuslik kontsert, mille korraldajateks on tuntud noored Eesti muusikud ja lauljad. Kontserdi eesmärgiks on annetada kogu piletitulu heategevuseks.

Kontserdil kogutud piletiraha eest annetatakse pool kogutud summast vähiravifondi Kingitud elu toetuseks ning teine pool läheb noormehele nimega Rasmus Juhanson, kellega juhtus sel suvel Türi järve hüpates traagiline õnnetus, mille tagajärjel pole võimalik poisil iseseisvalt hingata ning on kaelast allapoole halvatud.

Kontserdi peakorraldaja Kaia-Liisa Kesler soovib, et kõik kontserdile tulijad tunneksid end kontserdil koduselt ja hubaselt. “Kõik sel kontserdil esinevad lauljad on minu tuttavad ja sõbrad ning pea kõik olid kohe nõus kontserdil esinema. Kui kellelgi ka midagi ees oli, siis vabastati see eelmine kohustus, et saaks kontserti teha. Mul on hea meel, et mul on nii ilusad sõbrad nii seest kui väljast,” lausus Kesler rääkides esinejate leidmise protsessist.

Kontserdil kaasa tegev “Eesti otsib Superstaari” finalist Hele-Mai Mängel on kindel, et just tänu Vähiravifondi abil saadud kallitele ravimitele võisid tema kevadel vähile kaotanud vanaema elupäevad pikemad olla. “Kui taoline olukord on meist kaugel, mõnes teises peres, siis võib näida meile annetamine ja fondid iseenesestmõistetavana. Ent kui see on osa meie endi reaalsusest, siis täitub süda nii suure tänutundega, teades, et on inimesi, kes sellistesse fondidesse panustavad,” sõnas lauljanna lisades, et iga kingitud panus võib muuta kellegi elu.

Kontserdil teevad kaasa lauljanna Kéa, “Eesti otsib superstaari” finalistid Jaagup Tuisk, Carlos Ukareda, Hele-Mai Mängel, Helis Järvepere-Luik ning staarisaate võitnud Uudo Sepp. Lisaks veel Mait Mikussaar, Kaia-Liisa Kesler, Loora Kaarelson ja Kauro Tafitšuk Duo, Hanna Rebeka Veermäe ja Kaarel Orumägi. Samuti saab kuulda Eesti Laulu tänavusi finaliste Inger Fridolini ja Jennifer Marisse Cohenit.

Lauljaid saadab laval bänd koosseisus: Kristjan Sootalu, Mari Vasar, Henri-Hannes Sell ja Antero Noor.

Pileteid saab osta Kultuurikatla väikeses saalis kohapeal. Pileti hinnaks on viis eurot.

Kommentaarid puuduvad