Homme
20. juun
20...29
12...18
Ülehomme
21. juun
18...27
13...18

Muusika

Vau! Elina Born avaldas täiesti uues stiilis värske soolosingli "Tagasi me"

Foto: Universal Music
12:44 04. jaanuar 2019
Autor: Seitsmesed

Eelmisel aastal Universal Musicuga liitunud Elina Born andis välja oma esimese eestikeelse singli  „Tagasi me".

Varem valdavalt inglisekeelset muusikat teinud Elina tundis, et tema jaoks oli õige aeg oma muusikukarjääris uus lehekülg pöörata ning hakata looma muusikat rohkem eesti keeles, kommenteeris Leen Kadakas Universal Musicust.

„Kui kardin langeb, kes sa oled? Oled suhtes inimesega, teadmata enam, miks... Üksteist võetakse iseenesest mõistetavalt ja kadunud on see, millepärast õigupoolest üldse kokku mindi. Vaatad lõpuks peeglisse, iseendale silma, lootes leida midagigi. Oled rahvast täis ruumis ja pole end iial nii üksikuna tundnud. Lugu kaotatud teeotsa lõpust ringiga tagasi. Ringiga tagasi selleks, kes oldi. Tagasi algusesse, kus polnud tähtsust mitte millelgil muul, kui vaid teil kahel,” kirjeldab Elina ise lugu.

Loo video valmis Eva Ligi Aydoğmuş, Laura Laasi ja Marili Kobini poolt Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi kursusetööna. Juhendajateks olid Anneli Savitski ja CJ Kask.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?