Homme
28. juun
15...19
9...15
Ülehomme
29. juun
17...22
7...15

Muusika

Popstaar Alma uues Tallinnas filmitud muusikavideos näitab ihu strippar Marco

16:30 04. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Soome lauljatari Alma uues muusikavideos „When I Die” teeb kaasa strippar Marco, kes võtte tarbeks särgid seljast heitnud. „Paljas ülakeha oli meeskonna idee. Mina olin seal üldiselt tagasihoidlik ja oma ideid ei pakkunud,” räägib Marco Tasane

„Alma oma käitumiselt staar ei olnud, küll aga olid tal staarilikud nõudmised, näiteks oli tal oma telk,” kommenteerib Tasane. Nii sai mees võimaluse ka lauljaga veidi juttu ajada. „Alma kiitis mu keha ja tema sõbranna mu tätoveeringut.”

„Alma video räägib surmast. Tegelikult ta kardab surma, aga on hakanud seda huumoriga võtma. Sellest ka peostiilis video,” selgitab Tasane.

Refereeritud Õhtulehest


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu