Retrobesti uued artistid avalikud! Pühajärvele saabuvad teiste seas Maxi Jazz Faithlessist ja Alice Deejay

Seitsmesed

28. ja 29. juunil Otepääl Pühajärve ääres toimuv Retrobest kannab sel korral pealkirja “Filmimuusika eri” ja pakub erinevate artistide esituses unustamatuid laule armastatud Eesti ja välismaa filmidest. Lisaks filmimuusikale saavad ajastufännid nautida artiste, kelle laulud ei ole jõudnud filmidesse, kuid on tugevalt meie südametes.

Pühajärvele saabub esmakordselt oma personaalse DJ-kavaga hiphop-, house- ja klubimuusika kuningas Maxi Jazz Faithlessist. Maxi Jazz alustas oma DJ-karjääri 1984. aastal Londonis ja murdis üsna kiiresti muusikaäri tippu. Pärast Faithlessiga liitumist sai neljaliikmeline kooslus maailmas tuntuks läbi singlite “Insomnia”, “Salva Mea” ja “Reverence”. Briti räppar, DJ ja laulukirjutaja Maxi Jazz on koostööd teinud maailmakuulsate artistidega, kelle nimekirjast võib leida teiste seas ka Robbie Williamsi ja Tiesto. Aktiivselt lavalaudadel esinev Maxi Jazz on lubanud Pühajärvele tuua parimad hitid ja emotsioonid.

Juba 20 aastat kõlanud rütmikad bassilood toob Lõuna-Eestisse Alice Deejay. Bändi esimesed avalikustatud singlid osutusid tõelisteks hittideks, mis saavutasid kohti raadiotabelite esikümnes paljudes Euroopa riikides ja ka Põhja-Ameerikas. Miljoneid kuulamisi ja uhkeid tiitleid saavutasid hittlood “Better Off Alone” ja “Back in My Life”.

Festivali mõlemal päeval saab kuulda head muusikat armastatud filmidest. Eesti filmidest pärit muusikat esitab helilooja Olav Ehala koos solistide Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga ning saateorkestriga. Esitlusele tulevad laulud Eesti filmidest, teiste seas pakuvad äratundmisrõõmu “Vokilaul”, “Näkilaul” ja “Kodulaul”. Maailma kultusfilmides kõlanud muusika Retrobesti uued artistid avalikud! Pühajärvele saabuvad teiste seas Maxi Jazz
 Faithlessist ja Alice Deejay

28. ja 29. juunil Otepääl Pühajärve ääres toimuv Retrobest kannab sel korral pealkirja “Filmimuusika eri” ja pakub erinevate artistide esituses unustamatuid laule armastatud Eesti ja välismaa filmidest. Lisaks filmimuusikale saavad ajastufännid nautida artiste, kelle laulud ei ole jõudnud filmidesse, kuid on tugevalt meie südametes. Pühajärvele
saabub esmakordselt oma personaalse DJ-kavaga hiphop-, house- ja klubimuusika kuningas Maxi Jazz Faithlessist. Maxi Jazz alustas oma DJ-karjääri 1984. aastal Londonis ja murdis üsna kiiresti muusikaäri tippu. Pärast Faithlessiga liitumist sai neljaliikmeline kooslus maailmas tuntuks läbi singlite “Insomnia”, “Salva Mea” ja “Reverence”.
Briti räppar, DJ ja laulukirjutaja Maxi Jazz on koostööd teinud maailmakuulsate artistidega, kelle nimekirjast võib leida teiste seas ka Robbie Williamsi ja Tiesto. Aktiivselt lavalaudadel esinev Maxi Jazz on lubanud Pühajärvele tuua parimad hitid ja emotsioonid. Juba 20 aastat kõlanud rütmikad bassilood toob Lõuna-Eestisse Alice Deejay.
Bändi esimesed avalikustatud singlid osutusid tõelisteks hittideks, mis saavutasid kohti raadiotabelite esikümnes paljudes Euroopa riikides ja ka Põhja-Ameerikas. Miljoneid kuulamisi ja uhkeid tiitleid saavutasid hittlood “Better Off Alone” ja “Back in My Life”. Festivali mõlemal päeval saab kuulda head muusikat armastatud filmidest. Eesti filmidest pärit muusikat esitab helilooja Olav Ehala koos solistide Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga ning saateorkestriga. Esitlusele tulevad laulud Eesti filmidest, teiste seas pakuvad äratundmisrõõmu “Vokilaul”, “Näkilaul” ja “Kodulaul”. Maailma kultusfilmides kõlanud muusika toob Pühajärvele Love Criminals eesotsas Mikk Tammepõlluga. Belgiast saabub
Pühajärvele laulja ja laulukirjutaja Kate Ryan. 2001. aastal karjääri alustanud laulja on esindanud oma sünniriiki Eurovisionil ja laulnud end väga paljude inimeste huulile. Tema hittide hulka kuuluvad “Desenchantee”, “Libertine”, “Ella, elle l'a” ja “Voyage Voyage”.

Eesti artistidest lisandus nimekirja 2 Quick Start, kes tähistab sel aastal oma 25. lava-aastat. Juba varem on avalikustatud järgmised ajarännakule viivad artistid: Belinda Carlisle, Thomas Anders, Smokie, Arabesque, Laine, Anne Veski ja Marju Länik.

Retrobest 2019 toimub 28. ja 29. juunil Otepääl looduskauni Pühajärve kaldal. See on planeet Eesti parim stiilipidu - seega hakake juba mõtlema riietuse ja aksessuaaride peale; pühkige oma neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse.

Muusika: Faithless - “Insomnia”

Alice Deejay - “Better Off Alone”

Kate Ryan -“Ella, elle l'a”

Kommentaarid puuduvad