Täna
18. sept
10...14
2...10
Homme
19. sept
9...12
0...11

Muusika

Kõrv peale! Curly Strings avaldas sõpradele pühendatud südamliku loo 

09:40 14. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Curly Strings on taas muusikalise hoo sisse saanud ning avaldas singli "Sõbrad, mu kallid", millele filmiti ka lõbus muusikavideo.

Ansambli solist Eeva Talsi muljetab: “Olen rõõmus, et saime aasta alguses Curlydega stuudios käia ja luua midagi uut. Seekord lõi kampa armastatud luuletaja Leelo Tungal, kes kirjutas laulule südamlikud sõnad. Leeloga tutvusime eelmisel aastal, kui salvestasime Curlydega Lotte uue filmi jaoks lõpulaulu. Tema sõnad läksid hinge. Sealt tuli ka mõte uue meloodiaga tema poole pöörduda ja värske laulutekst meeldis mulle kohe, kui seda nägin. Vahel ju tekib meil kõigil tunne hõisata kõva häälega “Sõbrad, mu kallid, ma igatsen teid”!"

Kuula, kuidas meeldib?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?