Homme
26. apr
13...22
6...11
Ülehomme
27. apr
12...21
5...11

Muusika

Kõrv peale! Egert Milder avaldas oma esimese armastusloo

Foto: Pressimaterjalid
12:35 28. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Möödunud sügisel ilmus Egert Milderil debüütsingel "Live+Love+Grow", mis võitis kiiresti kuulajate südamed. Nüüd lajatab laulja järgmise potentsiaalse hitiga, milleks on värske ja kaasakiskuv pala nimega "U".

"U on lugu, mille sees on minu viimase kuue aasta parimad hetked ja kõige tugevamad tunded. See viib mind tagasi Filipiinidel asuva Boholi saare salaranda, Nicaragua väikelinna San Juan del Suri surfilainetesse, Kaukaasia mägede vahele Tbilisisse ja ka vana planeeringuga Von Krahli baari tagumisele rõdule. Ühtlasi on "U" esimene sada protsenti armastuslugu, mis ma kunagi kirjutanud olen," selgitab Egert loo tausta ja inspiratsiooni.

Kuula Egert Milderi värsket lugu Spotify'st!

 

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!