Täna
20. juul
18...25
10...16
Homme
21. juul
20...27
10...16

Muusika

Vägev! Eesti kitarrivirtuoos Laur Joamets teeb kaasa Foo Fightersi kitarristi sooloalbumil

Foto: Eva Ligi/Delfi
12:40 26. märts 2019
Autor: Seitsmesed

Kodumaine kitarrigeenius Laur Joamets, kes ansambli Sturgill Simpsoni ridades olles pälvis bändiga albumi eest "Sailors Guide to Earth" parima kantrimuusikaplaadi Grammy, demonstreerib oma kitarrioskusi ka Foo Fightersi kitarristi Chris Shifletti sooloalbumil "Hard Lessons", vahendab Kroonika.

Joametsa ja Shifletti tutvus sai alguse 2014. aastal toimunud õhtusöögil: "Tal on kantrimuusika-teemaline podcast ja ta sattus juhtumisi intervjueerima mu endist leivaisa - Sturgill Simpsonit. Pärast podcasti oli õhtusöök ning Chris naljatlevalt küsis kõrvallauast, et kas ma annaks talle slide-kitarri tunde." 

Sellest kohtumisest sai alguse tutvus, mis viis mehi edaspidigi koos lavale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laur Joamets (@littlejoe88) on

Refereeritud Kroonikast 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?