Täna
03. juul
17...23
11...16
Homme
04. juul
16...24
8...17

Muusika

Kuidas meeldib? Liis Lemsalu avaldas värske singli koos USA-s filmitud muusikavideoga

12:33 04. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Liis Lemsalu avaldas täna uue singli nimega "Tähed me jalge all". Loole on filmitud Ameerikas video, mille režissööriks on rahvusvaheliselt tuntud modell Alexandra Elizabeth Ljadov, artisti nimega Majorlilkween.

„Tähed me jalge all“ on oma mõnusa minekuga ideaalne kaaslane ajal, mil taevas läheb suve lähenedes aina selgemaks ja sobib kui valatult suveootuse playlisti. Tähed me jalge all on fraas, mida me oleme juba varemalt ka erinevatest lugudest kuulnud, kuid kui ma sellele loole sõnu kirjutasin, tekkis mul hoopis teine idee antud lause tähendusest. Tähed on teravad, kuid ilusad ehk nende peal olles ei ole tegelikkuses mugav olla. Sellest räägib ka lugu, et kõik on justkui hästi, kuid miski on siiski ebamugav. Mujal on muru ikka rohelisem nagu me kipume asju tihti ilustama,“ avab lauljatar Liis Lemsalu loo tähenduse.

Lugu on valminud koostöös hollandi laulukirjutaja Clifford Goilo ja produtsent Raul Ojamaaga.

Video on filmitud USA-s Arizonas Sedona rahvuspargi territooriumil, kus Lemsalu viibis H&Mi ,,Studio“ kollektsiooni Eesti saadikuna. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!