Täna
03. juul
17...23
11...16
Homme
04. juul
16...24
8...17

Muusika

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Jennifer Cohen avaldas uue singli "Add Spice"

12:39 08. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Eelmise aasta septembris New Yorgis muusikat salvestanud Jennifer Cohen on välja andnud uue pop/trap loo “Add spice”. Laulu produtsentideks on Chris Hierro ja Robert Smith, kes ka Jenniferi Eesti Laulu laulu “Little baby El” taga olid. Muusikavideo autoriteks on Georg Tulver ning Laura Lisete Roosaar ning videos kehastab meesrolli Franz Malmsten.


“Add spice” sündis New Yorgis kui Jennifer Cohen ja Luisa Lõhmus otsustasid sügise alguses USAsse lennata. Laulukirjutamis protsess toimus 5 päeva jooksul, kus iga päev saadi neljakesi Robert Smithi Defy recordings nimelises stuudios kokku. “Siiani polnud ma kunagi sellises stiilis muusikat kirjutanud- hommikul vara läksime stuudiosse, lõunapausiks oli laul valmis kirjutatud ning ülejäänud päev ja vahel ka öö kulus salvestamisele.”


Loo inspiratsioon sündis 2 tundi enne New Yorgi lendu, mil toimus TV3 sügishooaja avapidu. “Vahel võib ju juhtuda nii, et suures rahvarohkes ruumis märkad kedagi ning enam ei saa silmi ära. Õhtu võib kujuneda väga “spicy’ks”, kuid nagu laul ütleb, siis “don’t want to be a wife, add spice to your life.”


Uue singli esitluspidu toimus kontsertklubis U3, kus tähistati ka Jenniferi 20ndat sünnipäeva. Jenniferi tulid toetama mitmed muusikud kui ka sotsiaalmeedia staarid nagu Uudo Sepp, Carlos Ukareda, Jaagup Tuisk, Merilin Mälk, Sissi Nylia Benita, Sidni Tomson, Maria Rannaväli jpt.


Jennifer on varasemalt osalenud saates “Eesti otsib superstaari”, kus neiu TOP 10 hulka jõudis. Samuti osales neiu Eesti Laulul 2019 lauluga “Little baby El”.


Jälgi Jenniferi Instagramis ja Facebookis!


Tõmba laul alla SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!