Täna
03. juul
17...23
11...16
Homme
04. juul
16...24
8...17

Muusika

Haapsalu Itaalia Muusika Festivali artistide nimekirja lisandusid Ryan Paris, Erkki Otsman ja Beati Mandolini

Foto: Pressimaterjal
12:50 09. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Haapsalu Piiskopilinnuse õuele luuakse selle aasta 1. juunil muusika, maitsete ja mitmekülgse veiniaia abil tõeline Itaalia. Kahel laval astuvad üles armastatud itaallased ja Itaaliat armastavad eestlased.

Juba varem on avalikustatud pealava esinejad, kelleks on Ricchi E Poveri ja Riccardo Fogli, keda soojendab Beati Mandolini Eestist. Piiskopilinnuse hoovi on loodud hubane veiniaed koos väiksema lavaga. Üles astub Itaalia muusik ja näitleja Ryan Paris, kes saavutas ülemaailmse kuulsuse 1983. aastal lauluga “Dolce Vita”. Samanimelise kontserdikavaga “La Dolce Vita” ehk “Magus elu”, mis on pühendatud Itaalia heaolu ajastule pärast sõda, esineb veiniaias Erkki Otsman. Kõlab Claudio Villa, Marino Marini, Mina, Patty Pravo, Adriano Celetano ja teiste populaarsete artistide meeleolumuusika.

Suurejooneline Itaalia Muusika Festival toimub Haapsalu Piiskopilinnuse õuel järgmise aasta 1. juunil. Samal ajal peetakse linnas Itaalia veinipidu, mis toob Haapsalu peatänavatele Itaalia maitseid ja veine. Igal aastal külastavad üritust tuhanded Itaalia kultuuri austajad nii Eestist kui ka välismaalt.

Eelmistel aastatel on Haapsalu Itaalia Muusika Festivali peaesinejateks olnud Toto Cutugno, Al Bano Carrisi ja Pupo. Vaata 2018. aasta kontserdivideot SIIT!

Piletid Itaalia Muusika Festivalile on müügil Piletilevi müügipunktides.

Vaata ja kuula:

Ryan Paris - “Dolce Vita”

Ricchi E Poveri - “Mamma Maria”

Riccardo Fogli - “Storie di Tutti i Giorni”
 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!