Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

Muusika

Kuula! Tanel Padar andis koos muusikavideoga välja uue suvehiti “Maagia”

12:44 09. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Täna ilmus Tanel Padari D-vitaminist pakatav uus muusikavideo ja singel “MAAGIA”.

Laulu autoriteks on Tanel Padar ja Kaspar Kalluste. “Kuna meile mõlemale meeldib laululaagri stiilis, endale seatud ajalise limiidi pinge all kirjutada, kutsusin Kaspari endale külla ja asusime toimetama. Nagu sellistel puhkudel ikka, ei saanud alguses vedama ja pärast pidama. Võtsime eesmärgiks, et lugu võiks olla hea energiaga ja tempokas,” ütleb Tanel Padar uue loo kohta.

“Tanel Padari värskeim hitt “Maagia” on võimas pala, mis toob esile Taneli kõik parimad omadused. Võib-olla tasub seda maagiat kõige rohkem otsida kaunile meloodiale ja kitarridele keskendunud arranžeeringu lihtsusest?” viskab mõtte õhku laulu üks autoritest Kaspar Kalluste.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!