Täna
14. aug
18...23
7...16
Homme
15. aug
21...27
9...17

Muusika

Kõrv peale! Birgiti uus videosingel “Silmapiir” on täidetud vägeva Eestimaa loodusega

14:12 26. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Birgiti uus singel “Silmapiir” pärineb lauljatari viimaselt albumilt nimega «V». 

"See lugu sündis kõige viimasena ja sai plaadilt ka minu kõige lemmikumaks looks. Olen viimasel ajal välja andnud veidi kiiremat muusikat aga ikka ja jälle tullakse minu juurde küsimusega, et millal jälle üks vägev ja ilus lugu välja tuleb. Tegemist ongi siis niiöelda power-ballaadiga, nagu oli seda ka näiteks 2013. aasta Eurovisooni finaalis esitatud lugu "Et uus saaks alguse”.” räägib Birgit.

Loo muusika autoriteks on Mihkel Mattisen, Timo Vendt, sõnade autoriteks Kerli Puusepp, Mihkel Mattisen ja Birgit. Video on loole teinud Martin Heinla.

“Vastupidiselt tõusvale trendile filmida video väljaspool Eestit, arvan ma, et meil on Eestis niivõrd palju ilusaid ja vägevaid paiku, mistõttu meeldib mulle videod salvestada Eestis. Tahaksin loota, et seeläbi ehk keegi leiab ka endale uusi paiku, mida kodumaal ringi sõites vaatama ja uurima minna. Antud video on mulle eriti südamelähedane, sest suurem osa sellest on salvestatud Saaremaal, kus on minu juured - Sõrve sääres ning Panga pangal» tutvustab videot Birgit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!