Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

Muusika

Kuidas meeldib? Inger avaldas värske singli nimega "Willie"

13:01 26. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Konkursilt "Eesti Laul" tuule tiibadesse saanud Inger tuli koostöös plaadifirmaga Made in Baltics (Sony Music) välja uue singliga „Willie“.

„„Willie“ on fiktiivne lugu ühest noorest poisist, kes otsib kohta elus. See lugu väljendab, et ükskõik kui halvad asjad on, tuleb jääda positiivseks,“ sõnab Inger. Pala sõnade autoriks on Karl-Ander Reismann, kellega koos kirjutati ka loo viis, vahendab Naisteleht.

Märtsis USAs MUSEXPO-l suurepärase esinemise teinud Inger on juba alustanud enda esimese albumiga töötamist ja uute lugude salvestamist. „Kui materjal on valmis, siis saan täpsemalt öelda, kellega koostöös album ilmub,“ ei taha Inger sündmustest ette rutata. Uut materjali plaanib Inger publikule tutvustada osaliselt juba sellel suvel toimuvatel kontsertidel. Suuremad neist toimuvad Viru Folgil ja Hollandis toimuval Westerpop festivalil.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!