Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Muusika

Video! Räppar Reket esitas Anett Kontaveidile väljakutse tennises

Foto: Pressimaterjalid
13:26 20. september 2019
Autor: Seitsmesed

Aasta alguses toimunud Eesti Muusikaauhindade galal pärjati parima laulu tiitliga Reketi ja Nublu „Mina ka“. Laval olles viskas Nublu nalja, et isegi Anett Kontaveit ei tee ilma Reketita midagi. Loovagentuuri The Concept juht Tiit Loo ei lasknud heal naljal raisku minna ja esitaski asjaosalistele vastava väljakutse. Idee tulemusena ilmus täna Reketi uus lugu „Hetked“, millesarnast projekti pole Eestis varem tehtud.

Laulu ja muusikavideo sündimisele on õla alla pannud nii Eesti Tenniseliit kui Unibet eesmärgiga tennist kui spordiala Eestis veelgi populariseerida. Nagu arvatagi, mängib lisaks Reketile muusikavideos peaosa Eesti parim tennisist Anett Kontaveit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!