Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Muusika

Pilk peale! Gram-Of-Fun filmis koos sõpradega selle suve hittloole sumeda muusikavideo

15:27 25. september 2019
Autor: Seitsmesed

Ansambel Gram-Of-Fun filmis koos sõpradega selle suve hittloole "Reservation" sumeda muusikavideo.

Ansamblisse kuuluvad sellised muusikud nagu Kristel Aaslaid, Martin Kuut, Jaan Jaago ning Philip Nikolajev, kes filmisid koos oma suurimate sõprade ja fännidega meeleoluka muusikavideo kevadel ilmunud EP ''Second breakfast'' esikloole "Reservation." Koos bändiga esitavad lugu veel Kostja Tsõbulevski ning Raul Ojamaa. 

"Muusikavideo sai valmida suuresti tänu meie headele sõpradele, ka loo sõnum on justnimelt sõprusest. Loo pealkiri "Reservation" jutustabki sellest, kuidas ka rasketel aegadel, on heale sõbrale lauas alati koht olemas, reserveeritud,'' ütles bändiliider Martin Kuut, vahendab ERR.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!