Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Muusika

Tanel Padar kirjutas esimese kohtingu oma kihlatuga laulu sisse

Foto: Raigo Pajula/Delfi
12:47 09. oktoober 2019
Autor: Seitsmesed

Tanel Padar avaldas värske singli nimega "Tartust Pariis", mis on esimene päriselt artisti elust rääkiv pala.

"Täpselt kaks aastat tagasi käisin ma kihlatuga esimesel deidil. Kuna olin sel ajal kõrgendatud meedia tähelepanu all, ei olnud mõeldav kohtingut teostada Eestis, sest nii ei oleks meil teineteise seltskonna nautimisest midagi välja tulnud. Seega tulimul täiesti hullumeelne plaan minna õhtust sööma 440 kilomeetrise autosõidu kaugusele. Me olime valmis riskima asjaoluga, et sellest võib saada kas elu parim trip või kõige pikemate sekunditega õhtu. Pärast 880km ja 12h kestnud kohtingut saigi Tartust Pariis. "Tartust Pariis" on pühendatud sellele õhtule ning seiklusele, mis tänu selle riski võtmisele alguse sai.

Muusika ja sõnad on loodud Taneli enda poolt, produktsiooni eest vastutab Kaspar kalluste ning miksis ja masterdas Vallo Kikas.

Kuula Tanel Padari uut lugu SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!