Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Muusika

Kõrv peale! Rainer Ild üllitas värske singli nimega "Ocean"

Foto: Stanislav Moškov/Delfi
14:08 29. oktoober 2019
Autor: Seitsmesed

Rainer Ild rõõmustab fänne uue singliga „Ocean“, millele on valminud ka animeeritud muusikavideo.

„Ma olen alati veidi laevasõitu kartnud. Olen küll käinud sõpradega merel ja lõbusatel kruiisidel, aga ikkagi võtavad need mul seest veidi kõhedaks, vahendab Õhtuleht. Võib-olla on iga-aastane jõulueelne „Titanicu“ vaatamine oma jälje jätnud,“ muheleb Rainer Ild.

Uue loo muusikavideo stiil erineb suuresti Rainer Ildi senisest materjalist. „Tavaliselt filmime kuukene enne singli ilmumist trummar Sveniga muusikavideo, kus me enamasti külmetame ja piinleme, seekord aga ei pidanud keegi kannatama. „Ocean'ile“ tegime hoopiski kerge joonistatud visuaali, mis on ka tegelikkuses osa loo sisust,“ selgitab Rainer uue video stiili.

Uue singli live-esitlus toimub 1. novembril valitud publikule, hetkel veel salajasel üritusel. „Need, kes on paremad detektiivid ja tõelised fännid, leiavad meid reedel üles,“ sõnab Rainer kavalalt.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!