Täna
27. sept
17...22
8...16
Homme
28. sept
14...19
6...14

Muusika

Klõps! Uudo Sepp ajab taga elu parimat vormi

Foto: TV3
13:20 17. detsember 2019
Autor: Seitsmesed

Näib, et Eesti värskeima superstaari rutiini on lisandunud igapäevased treeningud ja eesmärk on Eesti Laulu poolfinaalideks saavutada tippvorm. Nimelt postitab laulja alalõpmata sotsiaalmeediasse fotosid jõusaalist, kus käib salenemise nimel korralik töö. 

"Hommikune trenn paneb päeva käima," kirjutab Uudo oma viimase postituse all.

Tundub, et superstaaril läheb seekord trennitegemine paremini kui eelmisel aastal. Siis kirjutas Kroonika, et Uudo viidi trennist suisa kiirabiga haiglasse. "Ma ei saanud enam kuidagi püsti ning mind viidi kiirabiga haiglasse, kus mulle valuvaigisteid süstiti," rääkis laulja toona. 

Kuula ka lugu, millega Uudo Sepp Eesti Laulu poolfinaalis publiku ette astub!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!