Täna
27. sept
17...22
8...16
Homme
28. sept
14...19
6...14

Muusika

Eurovisiooni fännid panid taas kõik laulud paremusjärjestusse, Eesti koht veelgi madalamal

Foto: Martin Dremljuga/Delfi
15:50 02. jaanuar 2020

Juba 11. korda valisid escradio.com ning songfestival.be välja 250 parimat eurolugu ning koostasid edetabeli.

Esikoha saavutas taaskord juba seitsmendat korda Rootsile võidu toonud Loreen looga “Euphoria”. Teise koha sai möödunud aasta Hollandi võidulugu “Arcade” ning kolmanda koha saavutas Küprose 2018. aasta võistluslugu “Fuego”. 

Eestlastena leiame me end alles 24. kohalt Elina Borni ja Stig Rästa looga “Goodbye To Yesterday”. Arvestades seda, et tabelisse mahtus vaid 250 lugu, ei ole tulemus üldsegi väga halb. Eelmisel aastal aga pürgis sama lugu 15. kohale.

Kodumaiste lugude seast pääses väljavalitute hulka ka Urban Symphony “Rändajad” (43. koht) , Elina Nechayeva “La Forza” (56. koht), Ott Lepland “Kuula” (95. koht), Koit Toome ja Laura “Verona” (109. koht) ning Victor Crone “Storm” (211. koht).

Kogu paremusjärjestuse edetabelit saab vaadata SIIT


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!