Justin Bieber on tagasi tuliuue ning isuäratava singliga

Seitsmesed

Fännid, te nägite õigesti - miljonite lemmik muusikamaailmahurmur Justin Bieber on ametlikult tagasi ning sedapuhku verivärske singliga "Yummy". 

Bieber avaldas värske soolosingli pärast nelja aasta pikkust vaikust. Tema viimatine sooloalbum ilmus 2015. aastal ja kandis pealkirja “Purpose”. Lugu “Yummy” kõneleb aga otseloomulikult noormehe kaunist abikaasast Haileyst.

Lisaks uuele loole on muusik õrritanud fänne ka kümne episoodilise dokumentaalseriaaliga “Seasons”, mille plaanib avaldada Youtubei keskkonnas. Sari peaks vaatajateni jõudma käesoleva aasta jooksul.

Näib, et noormees on taas valmis muusikale ja karjäärile keskenduma ning läheb sel aastal ka Põhja-Ameerikasse tuuritama.

Jõulude paiku avaldatud tiiseris rääkis Justin: “Inimesed on ebatäiuslikud. Mu minevik, vead ja kõik asjad, mida olen pidanud läbi elama.. Ma usun, et ma olen just siin, kus olema pean ja Jumal on mu toonud just sinna kuhu ta on soovinud. Ma tunnen, et see on teistsugune alvum kui kõik eelnevad, seda lihtsalt seetõttu, kus ma praegu oma eluga olen.”

Artikkel refereeritud portaalist sky.ee 

 

Kommentaarid puuduvad