Laura Põldvere ja Jaan Pehk kutsuvad õhtusööke maitsma!

Seitsmesed

Ka uuel telehooajal saab TV3s kaasa elada Joel Ostrati õhtusöögisaadetele, mille valmimisest on võimalus osa saada kõigil suurepärase toidu ja eriliste elamuste austajatel. Esmalt ootavad maitseid ja muusikat nautima Laura Põldvere ning Jaan Pehk.

Tippkokk Joel Ostrat esitab taas väljakutse tuntud inimestele panna end proovile Eesti parimate restoranide köökides. Andekas ja veetlev lauljanna Laura ootab enda poolt välja mõeldud erimenüüd ja etteastet nautima juba 9.jaanuaril stiilses restoranis Nomad. Lisainfot Laura Põldvere õhtusöögi kohta leiab SIIT!

Muhe muusik Jaan Pehk kostitab rahvast enda loodud erimenüü hõrgutiste ja etteastega 23.jaanuaril Tartu Kutsehariduskeskuses. Lisainfot Jaan Pehki õhtusöögi kohta leiab SIIT!

Nii Laura kui ka Jaani õhtusöökide valmimisest jõuavad meeleolukad saated TV3 eetrisse juba uuel kevadhooajal.

Kommentaarid puuduvad