Aasta meesartist nublu: tegelikult oleks nüüd tore ühe pikema kogumikuga maha saada

Seitsmesed

Möödunud reedel toimus Eesti muusikamaastiku suursündmus kui parimatest parimatele jagati kätte tänavused muusikaauhinnad, millest kolm kuuluvad nüüdseks nublule. Räppar avaldas sotsiaalmeedias ka siira tänukõne.

Auhinnagalal esitasid nublu ja Gameboy Tetris hitti "Für Oksana", mille tegevus toimus lavale ehitatud rongis. Nüüd teatas räppar, et on lõpuks rongilt maha pääsenud. "Sain ka lõpuks rongilt maha. Jõle väsitav sõit oli. Terve nädalavahetus tundus nagu üks pikk päev, aga vähemalt on, mida meenutada...sama on möödunud aastaga."

Nublu tänas kõiki fänne, kes ta muusikat kuulavad ja soojalt vastu võtavad, sest selgub, et räppar ise pole lugudega sugugi kindla peale välja läinud. "Te olete mu katsetused alati soojalt vastu võtnud - seda hindan ma tohutult!"

Staar avalikustas, et plaanib isegi albumi kokku panna, kuigi esikalbum võib jääda ka mehe viimaseks. "Ise mõtlen viimasel ajal, et peaks vist ühe albumi sel aastal kaante vahele suruma. Mul on loll komme hästi palju sahtlisse kirjutada ja siis üht-teist haruharva teistega jagada. Tegelikult oleks nüüd tore ühe pikema kogumikuga maha saada. Väga võimalik, et viimaseks ta jääbki. Vähemalt saab ühe linnukese kirja kuskile."


 

Kommentaarid puuduvad