Pidu läbi! Räppar Arop annab viimase kontserdi

Seitsmesed

Räppar Suur Papa ehk kodanikunimega Uku Arop teatab sotsiaalmeedias, et lõpetab tegevuse ja märtsi lõpus annab ta oma viimase kontserdi.

"Kallid sõbrad, uued ja vanad, ilusamad ja veel ilusamad, lõppemas on üks peatükk. See on nüüd see viimane kord ja võimalus näha, ning kuulda artisti repertuaari minevikust olevikuni. Selga musti riideid pole vaja panna, matust ei tule," seisab ürituse kirjelduses.

"Külalisi tuleb, etendust saab ja üleüldiselt saab emotsioonirohke olema. Hunnikut küsimusi pole ka mõtet kohe teele panna," lisatakse.

2012. aastal lõi Arop käed Legendaarne Recordsiga ja avaldas oma esikplaadi “Grammilinn”, mis tegi räppari Eesti mõistes päris tuntuks. Aastal 2016 otsustas ta muuta aga oma esinejanime Aropiks avaldades juba järgmisel aastal albumi "P.O.E.G", kust pärineb ka räppari kõige kuulsam hitt "Kiki Miki".

Möödunud kevadel teatas mees, et ta on jälle Suur Papa ja avaldas singli "Vikati Gäng".

Kommentaarid puuduvad