Täna
20. sept
13...16
2...12
Homme
21. sept
15...18
7...13

Muusika

Monika Tuvi tegi tantsu järgmisel nädalal Tallinnas esineva artisti loole

Foto: Pressimaterjal
11:46 06. veebruar 2020
Autor: Seitsmesed

Järgmisel kolmapäeval esineb Tallinnas Fotografiskas Belgia artist Tsar B. Maailma tippkoreograafe inspireerinud artisti loominguga tegi tutvust tantsija Monika Tuvi ja tema juhendatava klubi Tantsugeen tantsijad.

Belgia laulja Tsar B singlid on saavutanud ootamatu populaarsuse erinevates tantsuringkondades. Tema lugusid on kasutatud tuhandetes erinevates tantsukavades ja professionaalsetele tantsijatele mõeldud teleformaadis “So You Think You Can Dance”. Muusiku laulud on pugenud teiste seas hinge maailmakuulsale koreograafile Alexander Chungile, kelle tantsukava Tsar B loost “Escalate” on Youtube'i keskkonnas saavutanud üle 31 miljoni vaatamise.

Tsar B-l on ka oma Youtube'i kanalis esitusloend pealkirjaga Choreo's, kuhu on koondatud kõik laulja loomingut kasutanud koreograafide tantsud.

Nimekirjas on kokku 739 tantsunumbrit. Monika Tuvi ja tantsugeeni tantsijate tantsunumbrit saab näha SIIN.

 Tsar B esineb Telliskivi loomelinnakus asuvas Fotografiskas järgmisel kolmapäeval, 12. veebruaril.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!