Täna
20. sept
13...16
2...12
Homme
21. sept
15...18
7...13

Muusika

KUULA! Pop-elektrooniline duo Púr Múdd avaldas uue singli ‘Ooh Aah’

Foto: Pressimaterjalid
11:53 07. veebruar 2020
Autor: Seitsmesed

Täna, 7.veebruaril ilmus pop-elektroonilise duo Púr Múddi selle aasta esimene singel ‘Ooh Aah’, mis on ühtlasi ka koosseisu esimene lugu, millele on vokaali andnud bändi liige Joonatan Siiman. Lugu tuli välja Hollandi plaadifirma Soave Recordsi alt ning on saadaval kõikides muusikaplatvormides. 

Púr Múddi koosseisu kuuluvad kaks multi-instrumentalisti ja produtsenti - Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman - kelle koostöö sai alguse kaks aastat tagasi. Värskelt ilmunud singel ‘Ooh Aah’ on duo jaoks erilise tähendusega kuna tegemist on esimese looga, kus inimesed saavad kuulda koosseisu liikme Joonatani häält. "Loo valmimisprotsess on kokku kestnud pool aastat ning meil on hea meel tulemust lõpuks ka kuulajatega jagada" ütleb Joonatan. 

 "Ooh Aah" puhul on tegemist looga, mis on oma olemuselt sünge ja müstiline, kuid samaaegselt kaasahaarav ning tantsuline. ‘Kuna lugu on väga catchy ja sõnade poolest lihtne, siis on publikul ka seda meie kontserditel mõnus kaasa laulda’, kirjeldab Oliver uue pala olmust. 

Kuula lugu SIIT!

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!