Forum Cinemas kinodes linastub rokilegendi The Doors kontserfilm

Seitsmesed

Sellel kolmapäeval, 12. veebruaril linastub Forum Cinemas Coca-Cola Plazas ja kinos Ekraan vaid ühel õhtul eriline kontsertfilm „The Doors: Break On Thru – A Celebration of Ray Manzarek”, mis on ainulaadne segu legendaarse bändi kontsertetendusest ja dokumentaalfilmist, kirjutab sky.ee.

Kontsertfilmi jooksul näeb bändi veel elavate kirjas olevate liikmete John Densmore’i ja Robby Kriegeri esinemist 2016. aastal Los Angeleses, mis anti The Doorsi endise liikme ja asutaja Ray Manzareki auks. 

Filmis on näha ka haruldasi arhiiviklippe bändist, vestlusi Jim Morrisoni, Ray Manzareki ja hinnatud muusikaajakirjaniku Ben Fong-Torresega ning mitmeid intervjuusid bändi liikmetega.

Kontserdil aga kõlavad The Doorsi laulud Johni ja Robby ning rea kuulsate külalismuusikute esitluses, kelle seas näiteks Taylor Hawkins ja Rimi Jaffe (Foo Fighters), Rober DeLeo (Stone Temple Pilots), Stephen Perkins (Jane’s Addiction) ja mitmed teised.

The Doors sündis Ray Manzareki ja Jim Morrisoni kohtumisest 1965. aastal Venice Beachis. Ray’st sai The Doorsi süda ja bändi joovastava klahvpillimuusika arhitekt. 

Bänd on üks enim albumeid müünud kooslusi terves maailmas ning ühtlasi on The Doors valitud mitmete väljaannete poolt läbi aegade maailma parimate bändide hulka.

Kinopileteid ja lisainfot ürituse kohta leiab SIIT!


Foto: Forum Cinemas

Kommentaarid puuduvad