Täna
20. sept
13...16
2...12
Homme
21. sept
15...18
7...13

Muusika

Kõrv peale! Lõunanaabrite eurolugu lööb pulsi lakke

15:11 11. veebruar 2020
Autor: Seitsmesed

Lätlased saadavad tänavusele Eurovisiooni lauluvõistlusele seksika blondiini Samanta Tina, kes esitab tõsiselt kaasakiskuvat pala "Still Breathing". Eurovisioonile püüdles lauljatar juba kuuendat korda. 

Eurovision.tv teatel osales Läti eurolauluvõistluse "Supernova" finaalis üheksa artisti, kelle seast publikuhääletuse pani kinni Samanta. Tänavusele hääletusele žüriid aga ei kaasatud. "Olen nii õnnelik!" õhkas lauljanna. "Lõpuks on see tõeks saanud! Jah, olen valmis ja minu sõnum Euroopale ja Eurovisiooni lauluvõistlusele on järgmine: "Läti hingab endiselt ning jah, oleme kõigeks valmis!""


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!