Täna
20. sept
13...16
2...12
Homme
21. sept
15...18
7...13

Muusika

Vaata ja kuula! Trad.Attack! avaldas õudusfilmi sugemetega muusikavideo

Foto: Pressimaterjal
11:37 11. veebruar 2020
Autor: Seitsmesed

Trad.Attack!´i peagi ilmuva albumi “Make Your Move” teine singel on pälvinud sooja vastuvõtu, jõudes esimesel nädalavahetusel Spotify’s Eesti lugude seas 11. kohale. Nüüd on valminud loole ka ametlik muusikavideo.

Muusikavideos teevad kandvad osad lisaks Trad.Attack! liikmetele ka näitlejad Kärt Tammjärv ja Marje Metsur.

“Video on tugevaks kontrastiks laulu helgusele, rääkides õudusfilmi sugemetega loo kütkeist vabanemisest. Kui raske võib olla senistest harjumustest välja tulemine ja kui vabastav võib see olla kui kogu “õudus” läbi teha,” selgitas video lugu režissöör Janar Aronija. “Mul on hea meel, et sain sellesse psühhedeelsesse tükki ka bändiliikmed sisse pookida."

Trad.Attack!´i neljas album “Make your Move” on emotsionaalne ja muusikaline jõukatsumine, kui suurelt suudab üks kolmeliikmeline bänd kõlada. Albumi 11 lugu panevad naeratama - tantsima - moshima - mõtisklema - igatsema ning ei jäta külmaks ühtegi eestlast, sest oma hingelt on kõik palad seotud iidsete mälestuste ning loitsudega. Maagia, mis tuleb tumeda tümina saatel maa-alt, läbi jalgade otse alateadvusesse.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!