Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

Muusika

Video! Stefani Eesti Laulu võistluslugu sai uusversiooni

Foto: Krõõt Tarkmeel/Delfi
12:48 10. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Stefan avaldas oma möödunud aasta Eesti Laulu võistlusloost "Without You" ühes Inga, Fredi ja Geviniga kauni uusversiooni.

Loos teevad kaasa samuti Eesti Laulul osalenud Inga, kitarrist Fredi ja Eesti muusikas alles nime tegev Gevin. Ühekoos loodi 2019. aasta Eesti Laulust "Without You" uusversioon, kus domineerivad talendikate lauljate hääled ning Fredi osav pillimäng.

Kui Stefan, Inga ja Fredi on eestlastele teada, siis Gevin nii väga mitte. Gevin Niglas kuulub muusikagrupi okeiokei koosseisu. Koos Ingaga anti eelmisel detsembril välja lugu "Vastuseid". Selle loo üks sõnade autoritest on ka Gevin.

Kuula, kuidas meeldib?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!