Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

Muusika

Kuula! Trad.Attack!'i loost "Tehke ruumi" sai tantsuhitt

Foto: Pressimaterjal
13:27 13. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Trad.Attack! ja möödunud aasta ühe suurima kodumaise raadiohiti “Milline päev” loojad, muusikaprodutsentide duo Lumevärv, lõid koostööna uusversiooni loole “Tehke ruumi!”.

“Meie viimane singel “Tehke ruumi!” on siiani meie edukaim lugu, arvestades raadio mängitavust kindlal ajaperioodil. Tundub, et meie sümbioos popmuusikast ja Saaremaa rahvalaulust on inimestele korda läinud,” räägib Trad.Attack!'i kitarrist Jalmar Vabarna Õhtulehele. “Aga nagu meile kohane, püüame ikka alati üllatada ning sedapuhku tegime ettepaneku remiximiseks, et astuda julge samm ja viia folk klubidesse,” lisab ta.

Kuula, kuidas meeldib?

Trad.Attack!’i neljas täispikk album „Make Your Move“ ilmub 17. aprillil 2020 koostöös plaadifirmaga Made In Baltics. Piletid 23. mail Saku Suurhallis toimuvale 360-kraadi produktsiooniga esitluskontserdile on müügil Ticketeris.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!